Å bo i et flytende egg? Det er mulig!

Advertisement

Å bo i et flytende egg er noe man ikke hører om hver dag. Du bør ikke ta begrepet «flytende egg» for bokstavelig — for dette huset er inspirert av et egg — men er ikke et «ekte» egg. Det har utvilsomt et unikt design!

Det flytende egget — også kjent som «Exburyegget» — er et flytende hus og forskningssenter i ett. Det flytende egget ble konstruert for å forske på endringer i Beaulieu-elven. Som sådan vil huset flyte på denne elven i ett år. Du må sette pris på å tilbringe et helt år i et egg på en elv!

Dersom du liker luksus, er dette flytende huset et sant mareritt for deg. Det er så absolutt primitivt, men hva mer trenger du når du allerede bor i et flytende egg? Innsiden består utelukkende av tre. Treelementene bidrar imidlertid til litt varme. Til alt hell gir treet egget et behagelig utseende, for resten av interiøret er det ikke så komfortabelt.

Du sover ikke i en seng i dette huset, men i en hengekøye eller på en bean bag. Ikke særlig behagelig. I tillegg finnes det en veldig enkel gasskomfyr der du kan tilberede fisken din som du har fisket selv. Det finnes et bad, men det er fullstendig åpent så det er ikke mye privatliv. Å bo i et flytende egg høres gøy ut, men dersom du ser på interiøret tror jeg du vil droppe å bo i et egg en stund.

Hvem bør bo i et flytende egg? Dersom du har tanker om det, del artikkelen med vedkommende nå!