Dette lille huset er bare 18 m2, men se på interiøret

Advertisement

Dette lille, blå huset har det mest fantastiske interiøret noensinne. Nå for tiden er det vanskelig for mange førstegangsetablerere å låne mye penger til bolig. Da lånerammen er så liten, er det mindre penger å kjøpe bolig for. Det å bo på mindre areal har flere fordeler, der en av hovedfordelene er pengene du kan spare hver måned. Disse små husene er vakkert møblert med holdbare byggematerialer, noe som betyr at du kan bo her i årevis.

Mange av disse husene er bygget på en trailer, så du kan til og med velge å reise verden rundt med det. Alt du kunne måtte ha behov for er tilgjengelig i dette huset; fra et bad til et innebygd kjøkken, og mye mer! Du vil trolig tenke at det er umulig å bo i et slikt hus, men bare vent til du ser innredningen! Er du interessert i interiøret? Se interiøret på neste side