Takket være dette geniale tipset, unngår du støvete Luxaflex persienner

Advertisement

Det er ofte vanskelig å rengjøre persienner. En venn har sitt eget advokatkontor med mange persienner. Som advokat har han alltid hatt problemer med å rengjøre persiennene. De ble raskt dekket av støv, noe som gjorde det vanskelig for han å komme til over alt der de måtte rengjøres.

Heldigvis har vi funnet dette enkle tipset for å gjøre persiennene dine støvfrie på under to minutter. Vi hadde også dette problemet i vårt eget hus. Takket være dette tipset, kan du spare mye tid og penger!

Troligvis har du allerede hjelpemidlene du trenger for dette. Takket være dette tipset, kan du være sikker på at persiennene alltid vil være støvfrie!

Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så enkelt å rengjøre persiennene!

Alt du trenger for dette, er to vaskekluter. I tillegg er alt du trenger å gjøre å putte vaskeklutene i lunket vann og så ta en vaskeklut i hver hand. Du kan enkelt jobbe fra topp til bunn for å rengjøre en lamell om gangen. Dersom du gjør dette steg for steg, vil du i løpet av bare få minutter ha støvfrie persienner!

Vennen vår, den tidligere nevnte advokaten, forventet aldri at dette tipset skulle være så enkelt å implementere. Dette praktiske tipset vil spare deg for mye tid og penger!

Synes du dette rengjøringstipset var nyttig? I så fall, del det med alle verdens husholdninger!