Dette huset er bare 28 m2, men se på interiøret

Advertisement
Ingen hadde forventet at dette lille huset skulle ha et så imponerende interiør. Nå for tiden er det vanskelig for førstegangskjøpere i boligmarkedet å få boliglån fra en bank eller boliglånsformidler. Minihus er da det perfekte alternativet. Bare vent til du ser interiøret!

Du tror kanskje at det å bo mindre automatisk betyr at du har mindre luksus eller utstyr enn man ville hatt i en ordinær bolig eller leilighet, men det kunne ikke være lenger fra sannheten. Det å velge å bo mindre kan spare deg mye penger, for eksempel på månedlige boliglånskostnader eller forsikringer.

Dessuten kunne du trolig kjøpt et slikt hjem med bare sparepengene dine, og uten et lån.

Den store stuen er flott! Kjøkkenet med åpen løsning er luksuriøst, stort og har en vakker finish med holdbare trematerialer, noe som sammen med blåfargen på kjøkkenet er med på å gjøre det hele mye stiligere.

Da disse minihusene ikke er så store, er ekstra rom slik som dette soverommet vanligvis bygd i den øvre etasjen. Trappene gir deg enkel tilgang til soverommet. I tillegg til det romslige dobbeltsoverommet, har dette huset også et separat bad med toalett, oppbevaringsrom, og med plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Synes du dette huset var imponerende? Ville du likt å bo i dette huset? Sørg for å dele dette huset med vennene dine!