Med dette tipset blir sofaen din som ny igjen

Advertisement

Vi tilbringer mange timer sammen på sofaen. På ettermiddagen sitter barna i den og ser på TV, og om kvelden kan du sette deg ned med en matbit og drikke for å se favorittserien din. Det er stor sjanse for at det under en filmkveld eller barnelek vil bli flekker i sofaen, og den vil se ustelt ut. Selv om sofaen ikke ser skitten ut, kan den til slutt begynne å lukte mugg, spesielt når kjæledyr også bruker sofaen.

En sofa er et møbel som du forventer skal vare lenge. Det er derfor mange som regelmessig får sofaen sin profesjonelt rengjort. Dette er imidlertid en kostbar jobb! Du kan utsette profesjonell hjelp i lang tid ved å komme i gang selv.

Du ønsker ikke å ødelegge sofaen din, så vi gir de beste tipsene for hvordan du trygt kan rengjøre den. På denne måten vil sofaen din raskt se ny ut. Nysgjerrig på hvordan du kan gjøre dette? Les videre på neste side!