Med dette tipset blir sofaen din som ny igjen

Advertisement

På denne måten kan du friske opp sofaen din uten profesjonell hjelp

Tips 1: Test og forhindre Sofaer er laget av ulike materialer. Plasser ti skinnsofaer ved siden av hverandre – alle er av ulik kvalitet. Test derfor alltid rengjøringsmetoden på et usynlig sted. På denne måten kan du se hvordan materialet reagerer på stoffet uten å ødelegge sofaen din. Bruk alltid en hvit klut. Andre farger medfører en sjanse for at kluten smitter av på sofaen din!

Tips 2: Babysjampo Flekkete sofa? De fleste materialer tåler babysjampo. Påfør litt på flekken og gni den inn med en fuktig, hvit klut. Når det begynner å skumme, kan du fjerne sjampoen med en tørr klut. La tørke godt og gjenta om nødvendig.

Tips 3: Fjern lukt Når sofaen ikke lenger lukter friskt, vil du gjerne friske den opp. Du kan gjøre dette med en damprenser, men hvis du ikke har en, er dette et enkelt, alternativt tips: Fyll en halv sprayflaske med hvit eddik og fyll på med varmt vann. Sprøyt dette med en god avstand over sofaen slik at du ikke bløtlegger den. La dette tørke godt, og den ubehagelige lukten vil avta raskt. Eddiklukten fordamper raskt.

På denne måten kan du friske opp sofaen din selv og så ta den i bruk igjen. Hvem bør lese disse tipsene? Vennligst del denne artikkelen med vennene dine!