Enkel avkalkning av duschhuvudet? Så här gör du

Advertisement

Ett duschhuvud är ett mycket välanvänt föremål i varje hem. All denna användning gör så småningom att hålen i duschhuvudet täcks av kalk. Bortsett från det faktum att detta inte ser rent ut, påverkar det också vattentrycket. När detta börja hända är det dags att rengöra duschhuvudet noggrant. Det kan låta som ett komplicerat jobb, men din dusch kommer att vara ren på nolltid med vårt tips och du kan njuta av din dusch igen!

Vattnet som rinner genom duschhuvudet kan innehålla mycket kalk. Mängden kalk i vattnet varierar i olika regioner, men förr eller senare är det ett problem som påverkar oss alla. Eftersom kalken sitter fast i hålen är det mycket svårt att rengöra.

Det finns flera specialprodukter du kan köpa, men de kan ofta vara mycket dyra. Det är därför många människor helt enkelt köper ett nytt duschhuvud. Men vårt tips kan spara mycket pengar! Inga dyra produkter och inget nytt duschhuvud!

Intresserad av vårt billiga, miljövänliga tips? Fortsätt i så fall läsa på nästa sida!

Advertisement