Dette minihuset på 26 m2 er virkelig spesielt

Advertisement

Minihus blir bare mer og mer populære for tiden, og stadig flere mennesker velger å bo i dem permanent. Den rustikke utførelsen over hele huset, både innvendig og utvendig, gjør dette minihuset bare enda mer spesielt.

Eksteriøret er utført i tre og metall. Det er dekket med treplater, men det har også flere detaljer i svart metall som gjør at minihuset skiller seg ut i mengden. Minihuset har i tillegg en kvist, noe som gir enda mer plass.

Alle vil elske å bo i dette lille huset. Flere og flere mennesker velger faktisk å flytte inn i slike minihus fordi det er mye billigere enn et vanlig hjem. Hvis de har besluttet å ta opp et lån, betaler de mindre i form av boliglån og renter. Mange vil også være i stand til å kjøpe dette vakre minihuset med oppsparte midler.

Interiøret i det minihuset er vakket utført med hvitmaling og overflater av tre og metall. Disse detaljene skaper en varm atmosfære i hjemmet. Det store vinduet over sofaen i stuen slipper inn mye naturlig lys, noe som gjør det at minihuset virker mye større. Der er også en stige som fører opp til balkongen.

Kjøkkenet kommer med en vakker benkplate i tre, hvite skap og svarte detaljer som også går igjen i stua. Ellers er det fullt utstyrt med alt du trenger for å leve komfortabelt i dette lille huset.

Ved siden av kjøkkenet finner du trappen som fører til soverommet. Soverommet har hovedsakelig treoverflater. Når du går ned igjen, finner du badet rett bak kjøkkenet. Her er det dusj, vask og toalett.

Minihuset oppleves mye større enn 26 m2 takket være de hvitmalte flatene og de mange vinduene som slipper inn store mengder naturlig lys. Hvis du kan forestille deg å bo på et slikt sted, dropp boliglånet og finn dit eget lille drømmehus. Ikke glem å dele dette med dine venner også!

Advertisement