Denne alt-i-ett-hytta er bare 16 m2

Advertisement

Patrick Romero og konen hans fikk ideen om å bygge et lite hus. Sammen bygde de et minihus, perfekt utført ned til den minste detalj. Mange folk velger å bo mindre. Hvis du får et lite hus bygget for deg, eller planlegger å bygge et selv, kan du spare mye penger på boliglån og dokumentavgift.

I de senere årene har det vært en verdensomspennende mangel på boliger, noe som har ført til at hus og leiligheter har blitt stadig dyrere. Mange mennesker er ikke i stand til å kjøpe fordi de ikke kan betjene et stort boliglån, eller de har for lite egenkapital. Dette paret kom opp med den perfekte løsningen på dette problemet!

Denne lille hytta er virkelig perfekt å bo i for to personer. Den er bare 16 m2, men når du ser innsiden vil du nok ønske du bodde her! Denne hytta har virkelig alt et vanlig hus har. Detaljene er vakkert utført med bygningsmaterialer av høy kvalitet.

På neste side kan du se nøyaktig hvordan dette lille huset ser ut innvendig!