Categories: Geen categorie
Advertisement

 

Het gebeurt wereldwijd helaas steeds vaker dat zeldzame of duurdere auto’s worden gestolen om ze vervolgens met de boot te versturen naar Afrikaanse landen om ze daar voor veel geld te verkopen. Om autodiefstal te voorkomen zorg je er natuurlijk voor dat die altijd op slot staat, veel meer kan je namelijk niet doen.

Een autoverzekering en een inbraakverzekering heb je nodig om geld terug te krijgen bij een diefstal maar toch is de kans dat je jou auto ooit terugvind heel klein. Wat er in het Amerikaanse Oregon was gebeurd was echt heel mysterieus.

Een man had 27 jaar geleden een diefstal melding gedaan bij de politie in Amerika. Zijn Porsche was opeens gestolen waardoor hij de diefstal gelijk bij de politie ging melden. Hij was heerlijk met zijn vriendin naar de bioscoop totdat hij terugkwam en nergens meer zijn auto zag staan. Nu 26 jaar later werd er opeens iets bijzonders gemeld bij de Amerikaanse politie!

Lees op de volgende pagina het indrukwekkende verhaal verder! Je zult versteld staan!

De Porsche eigenaar kwam er al snel achter dat zijn dure sportwagen uit het jaar 1979 gestolen was. Hij belde gelijk de politie van Jackson Country op om hem te helpen bij het zoeken naar zijn sportwagen. De politie startte een diefstal onderzoek in de buurt om te onderzoeken of ze de wagen konden vinden.

Helaas moest de politie na paar maanden onderzoek de man vertellen dat het onderzoek helaas niks heeft opgeleverd. Een deel van de waarde kreeg de man wel terug maar de prachtige sportwagen kreeg die er helaas niet mee terug. 26 jaar later wordt er toch iets bijzonders ontdekt! Op de volgende pagina zie je precies wat er is ontdekt! 

De politie was er al snel bang voor dat het bij deze zaak ging om een professionele autodiefstal. Hierbij zeiden ze direct tegen de man dat de kans heel klein is dat de auto ooit teruggevonden gaat worden. Dit is natuurlijk heel erg slecht nieuws voor de man maar ook zeker voor de politie omdat ze de man niet echt kunnen helpen.

De auto was al ruim 26 jaar van de radar waarbij het dossier al lang is vergeten door de politie. De tijd ging heel snel voorbij inclusief alle technische ontwikkelen die er in de afgelopen 26 jaar zijn geweest in de wereld.

Plotseling werd er na ruim 26 jaar een interessant telefoontje gedaan door een man die een boswandeling in de buurt van Crater Lake National Park zijn hond aan het uitlaten was. De politie stond versteld van dit telefoontje toen ze het dossier opnieuw gingen bekijken!

Bekijk op de volgende pagina wat de politie vond in het bos! De politie had deze vondst nooit zien aankomen!

 

De politie dacht al vrij snel dat het om een professionele autodiefstal ging. Ze gaven de eigenaar dan ook weinig hoop dat de auto ooit zou worden teruggevonden. En zo gebeurde het dat de auto jarenlang van de radar was verdwenen en uiteindelijk zelfs werd vergeten. De tijd verrstreek, totdat de autoriteiten ruim 27(!) jaar later een interessant telefoontje kregen…

Page: 1 2

Vera

Share
Published by
Vera

Recent Posts

Účinný trik na čištění gaučů, který musíte vyzkoušet!

Gauč je nábytek, který se každý den používá s láskou a radostí. Lidé často jedí,…

1 rokem ago

Konečně ostré nůžky: Tento jednoduchý a levný způsob vás nikdy nezklame

  blížícími se svátky by bylo užitečné, aby vaše nůžky snadno řezaly! Mnoho dárků je…

1 rokem ago

Působivý interiér tohoto domku o rozloze 28 m2

Interiérová inspirace je vždy užitečná. Nezáleží na tom, zda si dům pronajímáte, nebo se zrovna…

2 roky ago

Tento kompletní dům má jen 16 m2

Patrick Romero přišel se svou ženou s nápadem, že si postaví malý domek. Postavili společně…

2 roky ago

Kdybych býval znal tento trik s prostředkem na mytí nádobí do toalety již dříve

Zrovna jsme si prostřednictvím makléře koupili náš první dům. Po měsíci jsme se museli vypořádat…

3 roky ago

Nejlepší rady jak vyčistit upaný odpad

Nejenže může ucpaný odpad způsobit mnoho nepořádku, ale také nepříjemný zápach. V takovém případě není…

3 roky ago